De PRIHODA academie

25. 4. 2018

Prihoda Academy in Beirut

Prihoda Arab Peninsula hold seminar for Mechanical Consultants in Beirut, Lebanon. More than 60 consultants came to see presentation of Prihoda Fabric Ducting. Thank you to PAP team for a great organized event!

 

{popis}

{popis}

 

8.1.2018

Philconstruct 2018 Manila, Philippines

Prihoda s.r.o. in cooperation with its exclusive distributor Diverse Affari E Servizi Inc. exhibited at the Philconstruct traid fair. Hundreds of people visited our booth and  HVAC/R Technoforum about Prihoda Fabric Ducting. On top of that we have received Excellence Product Award from the Philippine Society of Ventilating, Air-conditioning & Refrigerating Engineers, Inc. (PSVARE) which underlined successful days for Prihoda team in Manila.

 

{popis}

 

PŘÍHODA s.r.o. maakt topproducten – textielkanalen, die vele problemen met luchtdistributie oplossen en estetische oplossingen bieden voor een breed scala van industriële- en comforttoepassingen. Wij zijn ons ervan bewust, dat onze producten alleen goed kunnen zijn, als het ontwerp daarvan en de verkoopservice goed is. Om die reden is De  Příhoda Academie in leven geroepen.

{popis}

Het primaire doel van de academie is de opleiding van onze distributeurs in alle details van onze producten. We hebben ter beschikking een hele reeks van  diffusie en ophangsystemen ter beschikking alsook een groot assortiment aan materialen en eigen software met hoge mate van perfectie voor de complete ontwerpen en de keuze van textielkanalen van het merk Příhoda. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten, wat voor convectie wordt door verschillende types van de laserperforatie veroorzaakt. Misschien nog belangrijker is echter te weten, hoe de grootte van de perforaties, het aantal van de reeksen, breedte van de banden met openingen en de temperatuurverschillen de convectie beinvloeden, zodat we de eisen van de klant zo precies als mogelijk kunnen nakomen. Dit is het doel van De Academie van Příhoda.

{popis}


De Academie biedt aan onze distributeurs de nodige kennis en brengt ons weer de reactie vanuit de markt. Onze regelmatige ontmoetingen zijn de gelegenheid voor de uitwisseling van ervaringen en voor de discussie over vele vragen uit de praktijk. Dit zien wij als wezenlijk voor de verdere ontwikkeling en vervolmaking van onze producten en diensten. De Academie van Příhoda is gemotiveerd door het streven om aan de klanten en eindgebruikers van onze producten zodanige oplossingen te kunnen bieden, die aan hun verwachtingen voldoen en lossen de problemen op met de luchtdistributie.

PŘÍHODA s.r.o. heeft  vertegenwoordigers in meer dan 60 landen en om die reden organiseren wij de academie regionaal.

{popis}

PRIHODA Academy in Dubai - 22/11/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Beijing  - 3/11/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Milano - 19/5/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Chicago  - 25/1/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Mexico  - 29/1/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Beijing  - 12/4/2014

{popis}

PRIHODA Academy in Buenos Aires - 13/5/2014

{popis}

PRIHODA Academy in Prague  - 5/9/2013 and 5/12/2013

{popis}

PRIHODA Academy in Istanbul - 26/9/2013


- OUR UNIQUE SOLUTIONS -

Meer