PRIHODA akademija

25. 4. 2018

Prihoda Academy in Beirut

Prihoda Arab Peninsula hold seminar for Mechanical Consultants in Beirut, Lebanon. More than 60 consultants came to see presentation of Prihoda Fabric Ducting. Thank you to PAP team for a great organized event!

 

{popis}

{popis}

 

8.1.2018

Philconstruct 2018 Manila, Philippines

Prihoda s.r.o. in cooperation with its exclusive distributor Diverse Affari E Servizi Inc. exhibited at the Philconstruct traid fair. Hundreds of people visited our booth and  HVAC/R Technoforum about Prihoda Fabric Ducting. On top of that we have received Excellence Product Award from the Philippine Society of Ventilating, Air-conditioning & Refrigerating Engineers, Inc. (PSVARE) which underlined successful days for Prihoda team in Manila.

 

{popis}

 

 

U Prihodi smo napravili fantastične proizvode koji rješavaju mnoge probleme distribucije zraka i stvaraju estetske sisteme za širok spektar komercijalnih i industrijskih primjena. Također smo svjesni da je ono što mi proizvodimo onoliko dobro koliko i tim ljudi koji to dizajnira, prodaje i koji podržava naše proizvode. Zato i imamo Prihoda akademiju.

{popis}

Prihoda akademija je posebno napravljena za obuku naših zastupnika, predstavnika i dizajnera. Mi imamo mnoge vrste difuzora, mogućnosti instalacije, izbora tkanina i fantastični softver koji nam služi kao pomoć pri dizajniranju i izboru Prihoda Tekstilnih proizvoda. Važno je, na primjer, znati  kolika količina zraka izlazi iz naših laserski izrezanih rupa (otvora, perforacija). Međutim, možda je još važnije znati kako podešavati veličine rupa (otvora), brojeve  redova, širine redova i temperaturne razlike, da bi se na taj način ispunili svi uslovi i želje naših klijenata. To je cilj naše Prihoda akademije.

{popis}


Sve ovo nam omogućava da pomognemo i obučimo ljude koji nas predstavljaju, ali nam to omogućava i da dobijemo povratnu informaciju u isto vrijeme, što je također jako važno. Ona nam nudi ideje za koje možda nikada ne bi čuli, što nas uči i svakako utiče na naš razvoj Prihoda proizvoda kako onih postojećih, tako i budućih. Prihoda Akademija je potaknuta željom da se uvjeri kako naši kupci i krajnji korisnici imaju sva potrebna rješenja za sve njihove potrebe.

Prihoda ima predstavnike u više od 60 zemalja širom svijeta, tako da mi obično vršimo obuku na lokacijama u blizini njih.

{popis}

PRIHODA Academy in Dubai - 22/11/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Beijing  - 3/11/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Milano - 19/5/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Chicago  - 25/1/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Mexico  - 29/1/2015

{popis}

PRIHODA Academy in Beijing  - 12/4/2014

{popis}

PRIHODA Academy in Buenos Aires - 13/5/2014

{popis}

PRIHODA Academy in Prague  - 5/9/2013 and 5/12/2013

{popis}

PRIHODA Academy in Istanbul - 26/9/2013


- OUR UNIQUE SOLUTIONS -

More