Suunnittelusta

Tarjoamme ratkaisun joka tilanteeseen. Pätevät kehittelijämme testaavat kaiken nykyaikaisessa koekammiossa.Kaikki tuotteet on yksilöllisesti räätälöityjä ja olemme valmiina kohtaamaan erityisvaatimuksesi koskienerityislaitteita tai suunnitelmia, joita ei ole sisällytetty tänne. Ota vapaasti meihin yhteyttä.

Täieliku teabe saamiseks palun laadige alla meie Tehnilised andmed.

 

1. Tuotteet erityiskäyttöön

1.1. Riidest plaadid SquAireTex

Hajutid on tervikuna, välja arvatud alumiiniumraam, valmistatud kangast NMS. Ülemise osa, mis ühendatakse õhu sissepuhkesüsteemiga, võib valmistada isoleerituna, kasutades mittekootud kangast. Sisseõmmeldud perforeeritud sisekiht garanteerib ühtlase õhuvoolu jaotuse. Tänu väga väikesele kaalule saab hajutid paigaldada otse ripplae raami sisse. Lakke kinnitamine pole vajalik. Ülemine ja alumine osa ühendatakse lukuga, alumine osa kinnitatakse raami külge takjas-tüüpi kinnitusega. See võimaldab hajutite hõlpsat lahtivõtmist ja seejärel osade laitmatut puhastamist pesemise teel. Hajuteid saab valmistada 9 värvitoonis või nende kombinatsioonidena (erinevat värvi kanaliseeritud taskud ja põhikangas) või erivärvitoonides. Tellimustooteid on võimalik valmistada igasuguste mõõtmetega. Eristame 3 põhitüüpi vastavalt saavutatud õhuvoolule.

 

{popis}


{popis}

Kanaliseeritud taskud tekitavad pöörleva õhuvoolu, mis püsib lae all.

{popis}

 

{popis}

Valitud kanaliseeritud taskud suunavad õhuvoolu ühes või mitmes suunas. Saadaval on alljärgnevad valikuvõimalused:

{popis}

{popis}

Õhk jaotatakse piki väljalaskeava pinda paiknevate mikroperforatsioonide kaudu.

{popis}

 

1.2. Kalvopuhallin - Ilmanjakelulaite kahta erilaista ilmanjakelutapaa varten

{popis}

Tässä yhdistetään kaksi puhallintyyppiä yhdeksi. Läppäkalvo on erityisen kevyttä ja ilmaa läpäisemätöntämateriaalia, joka on ommeltu pitkin ilmakanavaa. Kalvo on liitetty kaksiasentomoottoriin. Lämmitysmoodissamoottori liikuttaa kalvon peittämään jäähdyttävät puhaltimet, jotka sijaitsevat kanavan yläosassa, ilmaatoimitetaan tilaan kanavan pohjaosan lämmitysreikien kautta ja jäähdyttävä ilma poistuu kanavan yläosan reikienkautta. Kalvon avulla voidaan puhaltaa ilmaa täysin kahdella eri tavalla yhden kanavan välityksellä.

Heating Cooling

{popis}

 

1.3. Kalvolyhty - Suurikokoinen puhallin

{popis}Erityinen sisäänrakennettu kaksinkertainen ilmaaläpäisemätön kalvorakenne antaa mahdollisuudenkääntää ilmavirran suuntaa. Ilmaa voidaan puhaltaa jokovaakasuuntaisesti sivujen läpi tai pystysuoraanalaspäin, molemmissa tapauksissa reikäkankaan läpi.Säätö tapahtuu moottorilla tai käsin. Lukuunottamattaläpän teräslankaa kaikki muu on valmistettu kankaastaja voidaan pestä pesukoneessa. Puhallin on hyvin kevytja sen asennus vaatii ainoastaan sen kiinnittämisenilman tuloon.


1.4. Alipainekanava - Kankainen ilmansiirtokanava

{popis}Toimitamme näitä ainoastaan neliö- ja kolmiokanavina.Koska taipumaton kangas on oleellinen ilmavirrantäsmälliseen johtamiseen, kiristämme kanavan seinätkäyttäen tukiprofiiliyhdistelmää, kiristyspultteja javaijeritappia. Ilma imetään kanavaan reikien läpi, jotkavoidaan sijoittaa mille tahansa sivulle pitkin kanavaa.Yhtenäinen imu voidaan varmistaa säätämällä reikienkokoa tai perforaatioiden välimatkoja progressiivisestipitkin kanavaa. Oletamme, että alipainekanaviammetullaan käyttämään paikoissa, jotka vaativatsäännöllistä ja/tai perusteellista puhdistusta.Alipaineistettu kangaskanavisto voidaan helpostipurkaa tukijärjestelmästä ja irrottaa pienemmiksipestäviksi osiksi. Jos käytetään NMI-materiaalia (jokasisältää hopeisen nanokerroksen), kanava onantibakteriaalinen.


{popis}

 

1.5. Sulatin - Nopeampaa ja tehokkaampaa jäänpoistoa jäähdyttimestä

{popis}

{popis}

Sulatin (Defrost Damper, DeDa) peittää höyrystinpuhaltimen, tukkii jäähdyttimen pään, mikä estää tuulettimen eitoivotunpyörimisen nopeuttaen sulamisprosessia. NLW-kankaasta tehtynä se varmistaa jäähdyttimenkunnollisen kattamisen ja se on hydrofobisesti käsitelty jäätymisen estämiseksi.

 

 

 

 

 

1.6. Lämpöeristetty kanava - Lämpöeristys ja äänenvaimennus

Käytetään vähentämään lämpöhukkaa siirrettäessä lämmitettyä tai jäähdytettyä ilmaa puhaltimiin. 30 mm paksu,irtokuituinen eristävä polyesterimateriaali (paloluokitus B-s2,d0 EN 13501:n mukaan) ommellaan kahdenkanavan kangasmateriaalin väliin. Kaikkia kanavamateriaalejamme voidaan käyttää lämpöeristetyn kanavanpintamateriaalina, mikä mahdollistaa helpon liittämisen järjestelmän muihin osiin. Valmistusprosessissapuristetaan alunperin 30 mm paksuinen irtokuitukerros 20-millimetriseksi, ohentaen näin valmiin tuotteen seinää.Kanavan maksimilämmönjohtavuus on 1.8 W/m2/K. Eristettyä kanavaa valmistetaan vakiopituudeltaan 2000mmpitkinä vetoketjuin toisiinsa liitettävinä osina ja pienimpänä läpimittana on Ø250 mm. Metriä kohden on yksirengas. Eristetty kanava toimii myös erinomaisena melunvaimentajana, joka absorboi ja vähentää kanavanmeluvärinää, yksityiskohtaisia lisätietoja saat meiltä.


1.7. Kaksoiskanava - Kondensaatiota estävä

{popis}Kondensaatio estetään useimmiten käyttämälläkaksoiskanavointia. Väliseinä pidetään oikeassaasennossaan vähäisellä ilmavirralla (noin 1 ‰kanavan virtaamasta). Lämmönjontavuus onenintään 3.5 W/m2/K.

 

 

 

1.8. Antistaattinen suunnittelu - Kerääntyneen sähköenergian poisto

{popis}Antistaattinen suunnittelu on tarkoitettu huoneille, joissatäytyy välttää keräytyvää staattista sähköä. Antistaattinenjärjestelmämme koostuu 4 toimenpiteestä:

 

 

 

 

 

 

 

1.9. Kankainen päätekappale - Kanavan päättäminen

{popis}Kangassuljin sulkee tuulettimen tai kanavan koko mitaltaan ja estää ilman vuotamisen taaksensa. Se onvalmistettu kankaasta, jolla on sisäinen irrotettava ohut metallilankarakenne. Sisäinen kartiomainen kalvo sulkeepoikkileikkauksen kankaisine tukiverkkoineen tai jättää sen auki. Sitä säädetään käsin tai moottorilla.


 

 

1.10. Yhdistetty puolipyöreäpoikkileikkaus - Suuri virtaama matalalla puhalluspäällä

{popis}Kyseessä on usean puolipyöreän puhaltimen vierekkäinyhteen ommellusta yhdistelmästä. Sillä saavutetaansuuri ilman virtaama suhteellisen pienellä kanavakorkeudella.

 

 

 

{popis}

2. Ratkaisut ilmavirtaaman suurelle vaihteluvälille

2.1. Pienet suuttimet - Suunnattuun pitkän matkan ilmavirtaan

{popis}

{popis}Pienillä suuttimilla saadaan aikaan suunnattu ilmavirta. Ilmavirta voimistuu noin 25 % verrattunavakioperforaatioihin ja hajonta vähentyy minimiinin. Pieniä suuttimia saa kolmen kokoisina, 20, 30 ja 40 mm jakahden mallisina, industrial ja premium.

 

 

 

 

2.2. Suuret suuttimet - Maksimaaliseen Suuret suuttimet pitkän matkan puhallukseen

{popis}

Suurilla suuttimillamme (suurempi läpimitta) saavutetaan maksimaalinen pitkän matkan ilmavirta. Saavutettavaetäisyys voi olla yli 20m riippuen staattisesta paineesta ja lämpötilaerosta. Suuttimet voivat olla kiinteitä,säädettäviä tai suunnattuja. Suuttimet ovat ulkoasultaan hyvin samanlaisia, säädettävää suutinta voi kääntää jopa± 45° neljän hihnan ansiosta, jotka peittyvät kangashelman alle. Joka suuttimeen ommellaan säädettävävaimennin, jolla ilmavirtausta voidaan varioida.

 

3. Mitoiltaan säädettävät tuotteet

3.1. Pituudeltaan säädettävä kangaskanava - Mahdollisuus muuttaa kanavan pituutta asennettaessa

{popis}Pyöreään kanavaan ommellaan kahdeksan säädettävää sidosnauhaa. Säätämällä (kiristämällä tai löysäämällä)kaikkia kahdeksaa nauhaa voidaan manuaalisesti sovittaa kanavan pituus asennukseen sopivaksi.

 

 

 

 

 

 

3.2. Säädettävä taivutus - Taivutuskulmaa voidaan säätää asennuksessa

{popis}Pyöreään kanavaan ommellaan kahdeksan säädettävää sidosnauhaa (kuten pituutta säädettäessä). Yhdennauhan lyhentäminen kääntää taivutuksen siihen suuntaan. Lopullinen taivutuskulma saavutetaan säätämällänauhoja kanavan samalla puolella kulman vaatimassa määrin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.3. Säädettävät reiät - Ilman virtauksen säätö

{popis}Alkuperäisen innovaatiomme mukaan voidaan käsin säätää puhaltimen reikien kokoa ja ilmavirtaa. Alla oleva kuvanäyttää toimenpiteen - puhaltimien koot ja reikäkuviot ovat täysin valittavissa riippuen suunnitelmanvaatimuksista. Valittu asento säilytetään käyttämällä velcroa.

 

 

 

 

3.4. Siirrettävä sisäänvirtauskappale - Sisäänvirtauksen sijainnin muuttaminen

{popis}Puolipyöreän tai neljännespyöreän sisääntulokappaleettasakatolla voidaan määritellä siirrettäviksi, niitä voisäätää jopa 80 mm. Liikkuva sisääntulokappaleenadapteri voi olla avuksi tilanteissa, joissa kangaskanavanasento poikkeaa hieman suunnitellusta.

 

 

 

 

3.5. Ilmanjakelulyhty - Ilmavirran yksinkertainen muodostus ja suuntaaminen

{popis}Ilmanjakelulyhtymme on suunniteltu jakamaan ilmaakorkealla tasolla, usemmiten katolle asennetuistayksiköistä. Sen voi asentaa ainoastaan pystysuoraanasentoon. Ilmaa puhalletaan vaakasuuntaisesti 1 - 6suuntaan. Pystysuuntaisilla liukunauhoilla säädelläänvirtausta.

 

 

 

 

 

4. Solutions of problems with air flows

4.1. Tasaajat - Ilmavirran turbulenssin vähentäminen

{popis}Tasaajia käytetään virranmyötäisinä syöttökanavassa tai sisääntulokappaleessa. Niiden tehtävänä on vähentääturbulenssia ja kanavan liikettä, niiden käyttö tulee kuitenkin suunnitella, koska ne alentavat painetta.

 

Example of equalizer (EQ)

 

 

 

4.2. Taskut  - Perforaatiosta tulevan ilmavirran hajonnan ratkaisu

{popis}

{popis}Kangastaskut on suunniteltu poistamaan reikien läpi poistuvan ilmavirran hajonta. Ratkaisu perustuu kahden yhtänopean ilmavirran yhdistelmään. Jonon viimeisestä reiästä purkautuva ilma suunnataan tietyssä kulmassa käyttäenkangastaskuja tasaten perforaatiota lävistävää ilmavirtaa. Leaflet

 

 

 

 

 

 

4.3. Vaimennin - Tasaa staattisen paineen kanavassa

{popis}Vaimennin on lyhyt reikäkankaasta valmistettu kartio.Vaimentimen alkupää on kanavan kokoinen, mutta loppupäänkokoa voidaan säätää pienemmäksi käyttämälläsäätönauhaa. Täysin avattuna vaimentimen loppupää eiaiheuta ollenkaan painehävikkiä, mutta täysin suljettunatuottaa kanavan paineen maksimipudotuksen. Vaimenninvoidaan asentaa milloin vain avaamalla kanavan vetoketju.Asentamalla vaimennin kanavaan voidaan tasata kanavanstaattinen paine ja samalla ilman virtaus kanavassa.Käytämme vaimentimia myös säätämään ilmavirtaakangassuuttimissa ja puhalluskappaleissa, jotka johtavatilmaa järjestelmän toisiin osiin.

 

 

4.4. Tehokkaan jäähdytyksen ilmanjakelulaite - Jäähdytykseen suurissa lämpötilaeroissa

{popis}

{popis}Jäähdytystilanteeseen Δt ≥ 6° k suosittelemme käyttämäänvaakasuuntaisia kankaasta valmistettuja virtauskuvioita. Sevoidaan tehdä sijoittamalla mikroperforaatiot jonoon kanavanjommalle kummalle sivulle kulmassa 90°ja 270°.Vaakasuuntaisen ilmavirran tulee saavuttaa määrätty nopeus,jotta estettäisiin ennenaikainen hajonta alaspäin. Riittävälläpuhallusnopeudella (staattisen paineen tuottamalla) voidaansaada aikaan 400 W jäähdytysteho yhtä kanavametriä kohti jasäilyttää virtausnopeus alle 0,2 m/s kyseisellä alueella. Ilmanvirtauskuviot nähdään alla kuvissa, tarkempia tietoja saatottamalla yhteyttä valtuutettuihin edustajiimme.

 

4.5. Antideflektori - Estää ilmavirran poikkeamat (mikroreiät)

{popis}Antideflektori estää ilmavirran poikkeamat puhallettaessailmaa mikroreikien läpi, joiden läpimitta on kankaan paksuuttasuurempi. Se on valmistettu hienosta kudoksesta ja peittääilmanjakelulaitteen sisäpuolen. Laskentaohjelmistommesuosittelee käyttämään sitä aina, kun esiintyy poikkeamiailmavirrassa.

 

 

 

 

 

4.6. Iskunvaimennin - Ilmavirran vaikutuksen eliminointi puhallinpäässä

{popis}Iskunvaimentimen muodostavat kolme yhdistettyäkatkaistua kangaskartiota, jotka eliminoivat tuloilmankangaspuhaltimeen kohdistuvia sääntelemättömän käynnistyksenaiheuttamia iskuja. Se on saatavana uusissakanavissa ja voidaan asentaa myös jo olemassa oleviinjärjestelmiin.

 

 

 

5. Ulkoasun parantaminen

5.1. Profiilin kiristimet - Pienten laskosten suoristaminen

{popis}

Profiilin ruuvikiristimiä käytetään kankaan laskosten ja ryppyjen poistamiseen. Kankaan joustavuuden ansiostasitä voidaan venyttää jopa 0.5 %. Ilmanjakelulaitteet valmistetaan siksi 0.5 % pienempinä ja lopullinen kokosaavutetaan kiristämällä. Asennustoimenpiteet kuvataan asennusohjeissa, jotka kuuluvat jokaisen toimituksensisältöön.

 

 

 

 

5.2. Loppukiristys - Venyttää suoraksi koko ulospuhallusalueen

{popis}

{popis}

5.3. Kaaret - Estää puhaltimen painumisen ilmavirrassa

{popis}

Käytetään kanavien/puhaltimen muodon kohentamiseen ilman ilmansiirtoa. Kaaret sijoitetaan kanavanseinämään ommeltuihin taskuihin; ne kiinnitetään keskeltä tarrakiinnikkeillä. Ne irrotetaan huollon yhteydessä. Setarjoaa edullisemman vaihtoehdon renkaille.

 

 

 

 

5.4. Renkaat - Säilyttävät muodon ilman ilmansiirtoakin

{popis}Voidaan valmistaa:

1. Alumiinisista lattaprofiileista

2. Lämpöä kestävästä muovista

3. Ruostumaton terästanko

 

 

 

 

 

 

5.5. Painatus - Puhaltimen pintaa voi käyttää mainostamiseen

{popis}Kankaalle voidaan painaa mainos tai logo. Samoin voidaan painaa osan tunniste helpottamaan asennusta taihuoltoa.- MEIE AINULAADSED LAHENDUSED -

Rohkem