Käyttöesimerkkejä

Õhujaotussüsteemide ökonoomsuse võrdlus

 

Elintarviketeollisuus

{popis}

Ensimmäiset kankaiset ilmanjakelulaitteet otettiin käyttöön elintarviketeollisuudessa. Saniteettivaatimukset edellyttävät, että kaikkien ruoanvalmistuslaitteiden tulee olla helposti puhdistettavia ja desinfioituja. Kaikista ilmanjakelujärjestelmistä vain kangaskanavat vastaavat tätä vaatimusta. Kangaskanavat ovat täysin puhtaat pesun jälkeen ja desinfiointiaine voi myös tuhota patogeenit, jotka ehkä kestävät antibakteriaalisen käsittelyn. Erityisesti Prihodan  kangasilmanjakelulaitteita varten kehitetyt päättymättömästä kuidusta kudotut kankaat ovat erittäin sileitä, eivätkä kerää epäpuhtauksia. Tämä ainutlaatuinen ja erityinen piirre erottaa ne katkokuiduista tehdyistä ilmanjakelulaitteista, jotka keräävät jatkuvasti pölyä ja saattavat muodostaa terveysriskin.

Pikamyymälät, näyttelyt ja suurmyymälät

{popis}

Suurille myymälätiloille voimme tarjota ilmansiirtoa laserleikattujen reikien tai suuttimien kautta, sen mukaan kumpi soveltuu kyseiseen tapaukseen paremmin. Monien vuosien kokemuksemme osoittaa, että kangaskanavat ja – ilmanjakelulaitteet tarjoavat oleellisesti paremman, yhtenäisemmän ilman virtauskuvion verrattuna perinteisiin järjestelmiin, säästäen samalla merkittävästi kustannuksissa. Valittavana olevat 9 vakioväriä tarjoavat valinnaisuutta esteettiseen sunnitteluun ja kankateemme paloluokitus vastaa maailmanlaajuisia standardeja.

{popis}

Elintarvikevarastot, jäähdytetyt tuotantoalueet

{popis}

Suurissa kylmävarastoissa Prihodan kangaskanavajakelujärjestelmät tarjoavat yhtenäisen  ilmanjakelun ja varmistavat vakaat lämpötilat tuotteille ja lämpövyöhykkeille. Tuotantovyöhykkeillä, joilla työskentelee suuri joukko ihmisiä alhaisissa lämpötiloissa on suuri ilman vaihtuvuus merkittävin epämiellyttävyyden tuottaja ja se saattaa aiheuttaa sairastumista ja suurempaa poissaoloprosenttia. Kangaskanavat ja –ilmanjakelulaitteet jakavat kylmää ilmaa aiheuttamatta vetoa ja luovat työntekijöille miellyttävän ympäristön, jossa ilman virtaus ei tunnu.

Kemikaali-, tekstiili- ja elektroniikkateollisuus

{popis}

Prihodan kankainen ilmanjakelu on ihanteellinen ratkaisu mihin tahansa teolliseen toimintaan. Prihodan kangaskanavat tarjoavat yhtenäisen hidasvirtausilmanjakelun tai kohdistetut ilmanjakelukuviot lyömättömän edullisin hinnoin. Yli 100 ripustusratkaisua antavat mahdollisuuden valita mille vain ratkaisulle mukavin asennustapa, joka sopii helposti useimpiin alakattoihin tai muihin sisäkattoihin. Likaantuneet tuotantoympäristöt saattavat vaatia kankaiden käyttöä, joihin on laserleikattu suuremmat reiät.

{popis}

Uima-altaat, urheiluhallit ja kuntokeskukset

{popis}

Suuret urheilulaitokset ovat tyypillisiä kohteita Prihodan kangaskanaville ja –ilmanjakelulaitteille, pystymme aikaansaamaan laajan valikoiman ilmanjakelukuvioita mihin tahansa suunnitelmaan. Samalla monet sovelluksemme urheilu- ja kuntokeskuksissa tarjoavat miellyttävää viilentävää ilmaa kuntosalien asiakkaille. Näissä ratkaisuissa on matala sisäkatto usein ongelmana ja joihin puolipyöreät kangaskanavat tarjoavat esteettisen ja toimivan ratkaisun edulliseen asennushintaan. Kangaskanavien pääkäyttäjiä ovat uimahallit, missä kangasmateriaali sopii hyvin ankaraan ympäristöön murto-osan hintaan verrattuna perinteisiin ja eristettyihin järjestelmiin. Kirkkaat värit antavat mahdollisuuden elävöittää ja piristää monia uimaallasympäristöjä.

Keittiöt

{popis}

Keittiöiden tila on useimmiten minimaalinen ja niiden äärimmäinen kuumuus- ja höyrykuormitus vaatii tehokasta ilmanvaihtoa. Prihodan kangaskanavat jakavat suuren määrän ilmaa yhtenäisesti keittiöympäristöön aiheuttamatta vetoa. Käytettävä kangasmateriaali kestää höyryjä ja sen huolto on nopeaa ja helppoa. Verrattuna perinteiseen ruostumattomaan teräsasennukseen on  kangaskanavointi merkittävästi edullisempaa, asennus- ja huoltokulut ovat pienemmät ja tuote vastaa helposti terveys- ja hygieniavaatimuksia johtuen puhdistettavuudestaan.

Toimistot, ravintolat, elokuvateatterit yms.

{popis}

Korkeammat esteettiset vaatimukset voidaan tyydyttää Prihodan kangaskanavailmanjakelun suurella väri- ja muotovalikoimalla. Täsmällisesti valmistetut ja oikein asennetut kankaiset ilmanjakelulaitteet muodostuvat sisustuksen eleganteiksi osiksi. Kangaskanavien ilmanjakelu tuottaa samankaltaisen vaikutuksen kuin ilmastointipalkit tai reikäalakatot, mutta vaikka vaikutus on samankaltainen, kangaskanavien hankintahinta on merkittävästi pienempi. Toisin kuin rakenteisiin upotetut perinteiset ilmanjakelulaitteet, meidän laajalti levinneet ratkaisumme eivät aiheuta paikallista lämpötilaan liittyvää epämukavuutta. Kokemus on osoittanut, että työntekijät toimistoissa, joiden ilmanjakelu ja jäähdytys on yhtenäinen, koevat olonsa merkittävästi miellyttävämmäksi.

Väliaikaiset asennukset

{popis}

Edut, jotka liittyvät Prihodan kanava- ja jakelujärjestelmiinsuurikokoisten telttojen jäähdyttämisessä tai lämmittämisessä ovatilmeiset. Kevytrakenteiset kattorakenteet kannattavat helposti vain 100– 400 g/m2 painavia kangaskanavia ja -ilmanjakelulaitteita. Asennus onerittäin nopea käyttäen järjestelmän omia lankoja ja koukkuja.Huippulaatuiset materiaalit antavat mahdollisuuden moneenperäkkäiseen käyttökertaan. Jäähdytys tai lämmitys käyttäen suurtaAHUa ja kangaskanavajakelua koko rakenteen laajuudelta ontaloudellisempaa kuin yksinkertainen ilman puhaltaminen tilaan.Erityisesti lämmitettäessä lämmin ilma nousee nopeasti ylösaikaansaaden lämpimän vyöhykkeen ylhäällä katonrajassa ja valtavanlämpöhukan. Jäähdytysilmaa jaeltaessa kangaskanavien kauttatehokas ilmavirta aiheuttaa paikallista vetoa, kun taas muualla onvyöhykkeitä ilman riittävää jäähdytystä. Molemmat tapaukset ratkaiseekunnollisesti suunniteltu kankainen kanavajakelujärjestelmä.

Viidete loend


- MEIE AINULAADSED LAHENDUSED -

Rohkem