Video

PŘÍHODA - bedrijfs - promo-video

Microperforation Directioning


 

Fabric Tiles SquAireTex Swirl: These flat structures are intended for installations namely in lower ceilings. Use of fabric and special channeling pockets enable us to achieve the same or better technical parameters than traditional swirl diffusers and anemostats.Kleine textielnozzles – rooktest: De textielnozzles transporteren de lucht over grote afstanden, ook voor verwarming met hoge temperatuurverschillen.


{popis}

Functie van Textiel Pockets: Textiel pockets corrigeren de worp van de uitgeblazen lucht van de perforaties. Dit is gebaseerd op een interactie van twee luchtflows op hetzelfde moment. De worp van de laatste opening in de rij bij gebruik van de textiel pocket wordt gecorrigeerd in een specifieke hoek die de afwijking van de worp van de perforatie compenseert. 

Grote gerichte nozzle: Deze nozzles worden gebruikt voor grote worpen in toepassingen met hoge plafonds. Deze nozzles moeten niet gemonteerd worden. De lucht wordt in een hoek van 90o uitgeblazen, maar kan aangepast worden naar bijna elke richting – de video toont voorbeelden bij 30o en 45o richtingen.  Deze flexibiliteit heeft als groot voordeel dat de lucht naar specifieke gebieden kan gestuurd worden.

 

Grote aanpasbare nozzles: Zoals hierboven, kunnen deze grote nozzles lucht injecteren in de meeste richtingen. Deze nozzles kan men echter richten in de gewenste positie na de montage. Dit kan zeer handig zijn wanneer de inrichting van de kamer verandert of wanneer er nog niet genoeg gegevens van de ruimte beschikbaar zijn bij het bestellen van het kanaal.

 

Voordeel van microgeperforeerde textielkanalen voor de intensieve koeling: Onze concurrenten gebruiken doorlatende materialen voor de toevoer van koude lucht onder lage snelheden (textielkanaal links). Let op, hoe de lucht naar beneden valt onder het textielkanaal waardoor een koudeval gecreëerd wordt onder het textielkanaal tegenover een  gebrek aan koeling ernaast. Ons materiaal is weliswaar licht doorlatend, maar voor de toevoer van de koele lucht gebruiken we de microperforatie (zie textielkanaal rechts). De microperforatie-openingen kunnen wij willekeurig verspreiden en daarmee de uitlaat van de lucht zo geschikt als mogelijk richten. De lucht verdringt bij zeer lage snelheden en zo vindt er geen overkoeling plaats in het gebied onder het textielkanaal, zoals bij de concurrerende producten het geval is. De video laat zien, hoe de toegevoerde lucht de hele ruimte vult in tegenstelling tot de textielkanalen in het linker deel.

 

Microperforatie – gelijkmatige stroming: Met behulp van onze unieke, door laser gebrande microperforatie- openingen kunnen we een hele reeks van beelden creëren wat betreft de luchtstroming. De microperforatie kan willekeurig geplaatst worden over de omtrek van de pijpleiding, in dit geval in zijn onderste deel. De lucht wordt gelijkmatig gedistribueerd over de hele lengte met lage stromingssnelheid. Deze oplossing is voornamelijk geschikt voor de koeling, waar die het ontstaan van de tocht en als gevolg daarvan de ontevredenheid van de gebruikers elimineert.

 

Gelijkmatige microperforatie – rooktest: Onze standard micropeforatie-technologie gebruiken we voor de distributie van de lucht uit het textielkanaal met zeer lage snelheid. Wanneer de kleine openingen gelijkmatig verdeeld zijn, zal de warme lucht stijgeen en de koude lucht dalen.

 

Membraan-textielkanaal – rooktest: Hier worden twee totaal verschillende soorten distributie van lucht in één textielkanaal gecombineerd. De niet doorlatende, lichte membaan is binnen het textielkanaal over de hele lengte bevestigd. In het verwarmingsregime trekt de motor de membraan omhoog, die dekt de bovenste helft van de mondspuit toe en opent de onderste helft die voorzien is van de perforatie. De lucht komt dan met hoge snelheid naar beneden.  In het koelingsregime zal de servomotor de membraan juist naar beneden schuiven, die dekt de onderste helft toe en de lucht zal middels de microperforatie naar boven stijgen. Omdat die koeler is, zal die snel naar beneden draaien en zonder de tochtvorming dalen.

 

Defrost Damper

 

Vergelijking tussen pvc en textiel nozzle

- OUR UNIQUE SOLUTIONS -

Meer