PRIHODA uit gerecycleerde

Textielkanalen uit 100% gerecycleerde materialen

- Gecontroleerde oorsprong, transparante technologie, duurzaamheid

- Geproduceerd uitsluitend uit gebruikte PET flessen

Prospect  Producten PŘÍHODA uit gerecycleerde vezels (PDF)


{popis}

HET VERSCHIL ZIT HEM IN DE  BENADERING VANUIIT DUURZAAMHEID

Onze weefsels zijn voor ons speciaal ontwikkeld en dat zodanig, dat deze voldoen aan de hoogste kwaliteit en de technische eisen die gesteld worden voor de productie van de textielkanalen. Wij werken samen met het globale textielbedrijf Unifi, dat ons de gerecycleerde vezels REPREVE levert die gemaakt zijn van de gebruikte PET flessen. Dankzij de gerecycleerde vezels REPREVE  is ons product in overeenstemming met de beginselen van duurzaamheid. De textielkanalen uit PMSre zien er uit en werken zoals die uit gewone weefsel PMS, die brandwerend is, en geschikt is voor de schone ruimtes.

Alle onze weefsels kopen we in in rollen, elk van ca 50 meter materiaal. De weefsels gemaakt uit de vezels REPREVE  zijn apart opgeslagen van de niet gerecycleerde weefsels en elk rol heeft een unieke label.

 

{popis}

HEB VERTROUWEN IN WAT JE KRIJGT

Alle onze producten zijn op maat gemaakt , gebaseerd op de  specifieke eisen van de klant. Als onderdeel van ons streven naar de kwaliteit, word elk project voorzien van specifieke identificatienummers van de gebruikte rollen van het materiaal. Bovendien word dankzij het veriffëricatiesysteem  U-TRUST   met de technologie Fiberprint verzekerd, dat de producten Příhoda uit de gerecycleerde vezels REPREVE  volgbaar en aantoonbaar zijn in overeenstemming met de beginselen van duurzaamheid. De klant weet zo, dat het geleverde product werkelijk uit de gerecycleerde materialen is gemaakt.


PŘÍHODA s.r.o. heeft gecertificeerd systeem van kwaliteitsmanagement volgens ISO 9001 en systeem van environmental-management volgens ISO 14001.

Ons weefsel PMSre  is gecertificeerd volgens de REPREVE standards. Bij leveringen met toepassing van onze 100% gerecycleerde materialen voegen we per ca 10 m2 weefsel een originele label REPREVE als attest van oorsprong.

 

ELK VIERKANTE METER VAN ONS WEEFSEL PMIre UIT GERECYCLEERDE VEZELS SPAART 13 PETFLESSEN VAN HET STORT

 

{popis}

 

SPECIFICATIE

- 100% gerecycleerd materiaal –  uit afval na consumptie

- Brandwerend B-s1,d0 EN ISO 13501-1:2003, voldoet aan UL (NFPA 90a)

- Geschikt voor schone ruimtes – laat geen filamenten los ISO 14644-1: třída 4

- 10 jaar garantie

Kleuren op stock (andere kleuren op verzoek)

NMSre

{popis}

PMSre

{popis}

Behalve dat onze producten uit weefsel PMSre voldoen aan de beginselen van duurzaamheid, zijn deze tevens vriendelijk voor milieu om vele andere redenen.

- Microperforatie – doorlatendheid van lucht middels exact gedefinieerde oppervlakte van openingen verlaagt de hoeveelheid van opgevangen verontreiniging en daarmee het vermogen van de ventilátor

- Lagere filtratieinstelling – dankzij de microperforatie passen wij de lagere instelling van de filtratie toe en sparen daarmee het vermogen van de ventilátor voor het overwinnen van het drukverlies van de filter filtru

- Minder onderhoud – minder opgevangen verontreiniging spaart de tijd en energie voor de verwisselingen en het schoonmaken van de systemen

- Equaliseurs PŘÍHODA – open structuur vergeleken met het traditionele zeef verlaagt het drukverlies en vermijdt de opslag van stof

- Innovatieve bogen – geproduceerd uit longitudinale segmenten hebben aanzienlijk lager drukverlies.

Prospect  Producten PŘÍHODA uit gerecycleerde vezels (PDF)

REPREVE, IT‘S WHAT‘S IN IT, U TRUST en FIBERPRINT zijn geregistreerde handelsmerken van de vennootschap Unifi in  de VS en andere regio´s.

- OUR UNIQUE SOLUTIONS -

Meer