Video

Prihoda promotivni korporativni video

Microperforation Directioning


 

Fabric Tiles SquAireTex Swirl: These flat structures are intended for installations namely in lower ceilings. Use of fabric and special channeling pockets enable us to achieve the same or better technical parameters than traditional swirl diffusers and anemostats.Male Zračne Mlaznice - dimni test: Dalekosežne zračne mlaznice mogu usmjeriti mlazove zraka na velike udaljenosti i / ili s visokim temperaturnim razlikama prilikom grijanja.


{popis}

Uloga Tekstilnih džepova: Tekstilni džepovi onemogućavaju skretanje vazduha koji izlazi iz otvora. Rješenje je zasnovano na uzajamnom delovanju (interakciji) dva vazdušna toka sličnih impulsa. Vazdušni tok koji dolazi iz poslednje rupe u redu se pomoću tekstilnog džepa i pod određenim uglom usmjerava i na taj način kompenzuje skretanje vazduha kroz otvor.


Velike usmerene mlaznice: Poput manjih mlaznica, naše velike Tekstilne mlaznice se koriste za prebacivanje vazduha na velike udaljenosti, obično se koriste kod visokih plafona. Ove mlaznice se ne moraju ugrađivati, tako da je vazduh na 90°u odnosu na kanal, ali  može se napraviti tako da gura vazduh pod bilo kojim uglom – na video zapisu se mogu vidjeti primjeri za smjerove vazduha pod uglovima od 30° i 45°. Ova feksibilnost ima ogromne prednosti tamo gdje je potrebno usmjeriti vazduh na specifična polja ili dijelove.

 

Velike prilagođavajuće mlaznice: Kao i gore navedene velike usmjerene mlaznice, ove velike prilagođavajuće mlaznice mogu usmjeravati vazduh u skoro svim pravcima. Međutim, ove mlaznice se mogu prilagoditi bilo kom uglu nakon montaže. Ovo je posebno korisno ukoliko se mijenjaju izlazi u prostorijama, ili ukoliko se naknadno pomjera tekstilni kanal, ili ukoliko se ne zna tačan ugao prije montaže.

 

Prednost Mikroperforiranih zračnih difuzora za intenzivno hlađenje: Naši konkurenti koriste propusni materijal za isostavu hladnog zraka pri niskim brzinama (Tekstilni kanali lijevo). Pogledajte kako zrak pada tačno ispod Tekstilnog kanala, što uzrokuje nelagodu i nedostatak distribucije. Iako je naš materijal prilično propustljiv, mi koristimo mikroperforacije (rupice) kako bi isporučili hladni zrak manjim brzinama ( pogledajte Tekstilne kanale desno). Zato što možemo postaviti ove mikro-perforacije (rupice) bilo gdje na Tekstilnim kanalima, samim time možemo i zrak ispustiti gdje god želimo, i to pri vrlo niskim brzinama, čime se smanjuje ovlaživenje prostorije što je slučaj sa našim konkurentskim proizvodima. Pogledajte kako se zrak kreće i širi kroz sobu u odnosu na lijevu cijev.

 

Mikro - Perforacije (rupice)- Jedinstveni načini distribucije zraka: Moguće je stvaranje raznih uzoraka zraka pomoću naše jedinstvene tehnologije laserskog rezanja mikroperforacija (rupica) na difuzorima. Ovje vidimo mikroperforacije koje se nalaze samo na donjem dijelu cijevi (mada one mogu biti postavljene bilo gdje na obodu cijevi). Ovakve mikro- perforacije osiguravaju ravnomjernu raspoređenost i usmjerenost zraka pri malim brzininama – što je posebno važno prilikom hlađenja prostorija, gdje propuh može stvoriti nelagodu.

 

Ujednačene mikroperforacije (rupice) - dimni test: Naša standardna tehnologija za oblikovanje mikroperforacija (rupica) dizajnirana je da ponudi usmjerenu i sporiju raspodjela zraka iz cijevi. Imajte na umu da će se, topli zrak s pozitivnim uzgonom ( koji je lakši od okolnog zraka ) će se distribuirati od Zračne cijevi prema gore.

 

Membranski difuzor – dimni test:

Ovo je kombinacija dvije vrste difuzora u jednom. Membranski poklopac se sastoji od laganog nepropuštajućeg materijala, ušivenim duž cijele dužine cievi. Membrana je priključena na motor za pozicioniranje.

Prilikom grijanja, motor pomiče membranu koja zatvara difuzor za hlađenje koji se nalazi na vrhu cijevi, a topli zrak izlazi iz perforacije na dnu cijevi. Prilikom hlađenja, motor pomiče membranu koja pokriva difuzor za grijanje koji se nalazi na dnu cijevi i time hladni zrak izlazi iz perforacije na vrhu cijevi. Membrana omogućava dva potpuno različita načina difuzije u jednoj cijevi.

 

Defrost Damper

 

Poređenje plastičnih i tekstilnih mlaznica

- OUR UNIQUE SOLUTIONS -

More