O nama

PŘĺHODA s.r.o. je jedan od vodećih i najvećih proizvođača tekstilnih kanala i difuzora u svijetu! Ovu kompaniju koja je osnovana 1994. godine i dalje poseduje i vodi njen osnivač Zdenĕk Příhoda. Kompanija se značajno razvijala tokom godina, kao i proizvodi koje stvara. Počevši od prve tri mašine i dva krojača u iznajmljenoj radionici, do preko 120 sada zaposlenih radnika, koji rade na desetinama modernih šivaćih mašina smještenih u tri zgrade koje su u vlasništvu kompanije. Laserske mašine za rezanje otvora su postale neophodne, kao i ultra sonične mašine za čisto zavarivanje koje su od skoro postale potrebne za obavljanje posla. U oba slučaja sve je podređeno jednoj svrsi, specijalno razvijenoj tehnologiji.

Naš uspjeh je rezultat udruženog rada i zalaganja svih zaposlenih. Tim sastavljen od mladih ljudi (mladi po načinu razmišljanja, a ne po pitanju godina) doprinosi svakodnevnim aktivnostima u proizvodnji i unapređenju usluga. Tokom godina rada, uz minimalne fluktuacije, postigli smo izvanrednu usklađenost svih naših aktivnosti i radnog iskustva. Pod ovim se podrazumijeva održavanje dobrog raspoloženja i pozitivne atmosfere kod zaposlenih.

Za našu kompaniju smo iIzabrali simbol leptira iz više razloga. Prvi je da bi smo se izdvojili od proizvođača tradicionalnih metalnih kanala, koji su sivi i teški, dok je naš proizvod lak i šarenolik. Lakoća leptirovog leta se može poistovjetiti sa lakoćom transporta i montaže naših proizvoda. Leptir takođe predstavlja prigodan simbol koji pokazuje naše ekološko opredjeljenje koje se izražava kroz upotrebu tekstila proizvedenog od 100 % recikliranih vlakana.

 

{popis}

PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO OD DRUGIH

Uprkos tome što možda na prvi pogled izgleda, naš proizvod ni u čemu nije jednostavan. Često je izuzetno težak zadatak postići distribuciju vazduha u skladu sa zahtjevima klijenata, što zahtjeva odgovarajuće znanje i iskustvo. Svaki dan rješavamo desetine slučajeva, tako da se smatramo ekspertima u ovom polju. Koristimo naš softver za projektovanje, koji konstantno usavršava naš programer. Takođe posjedujemo licencirani softver za CDF projektovanje. Obezbjeđujemo svojim tehničarima najprecizniju tehnologiju za simulaciju usmjeravanja vazduha i mjerenja buke.

Smatramo da smo najinovativnija kompanija po pitanju ovog segmenta. Uveli smo veliki broj originalnih rješenja na tržište. Takođe, posjedujemo i nekoliko patenata i korisnih modela. Jedino kod nas možete nabaviti kvadratni (četvrtasti) tekstilni kanal, koji se može koristiti za izvlačenje vazduha. Prvi smo koristili mikro otvore za distribuciju vazduha niskim brzinama i vremenom smo razvili odgovarajući metod za rezanje mikro otvora pod određenim uglom. Već neko vreme se bavimo smanjenjem gubitka pritiska u sistemima za distribuciju vazduha.

Poboljšali smo sve proizvodne oblike i radikalno smanjili gubitke u podešivačima (ekvilajzerima) turbulencije. Naša istraživanja skretanja vazduha od otvora rezultiralo je brojnim mjerenjima, koji su pokazali da su najbolji izbor džepovi protiv skretanja vazduha. U 2015. Proizveli smo prvi tekstilni Swirl difuzor koji je nazvan SquAireTex. Naše unutrašnje membrane kanala, koje predstavljaju osnovu poklopca (zatvarača) kod difuzora velikog volumena, nude veliku mogućnost primjene. Naše ultra sonične mašine za zavarivanje omogućavaju nam proizvodnju tekstilnih mlaznica sa početnom veličinom od 20 mm.

 

HRONOLOGIJA DOGAĐAJA:

 

2015. » Otvaranje predstavništva na Bliskom Istoku

2014. » Dvadeseta godišnjica osnivanja Příhoda s.r.o.

2014. » Izvoz u 65 država

2013. » Realizovano više od 4500 porudžbina

2013. » Dobijen ISO 14001 sertifikat

2013. » PŘĺHODA s.r.o. je osvojia Pardubice godišnju nagradu za najbolju kompaniju u regionu

2013. » Osnivač kompanije dobio je Hlinsko nagradu za osobu godine

2013. » Stečena treća zgrada skladišta

2013. » Otvorena kancelarija u Kini

2012. » Broj zaposlenih premašio 100

2011. » Lansiran novi dizajn Příhoda s.r.o. (nov logo, novi identitet kompanije)

2010. » Otvorena sopstvena praonica

2010. » Saobraćajna proizvodnja dobija sopstvena proizvodna postrojenja

2009. » Stečena druga proizvodna jedinica

2008. » Potrošnja tekstila premašila količinu od 500.000 m2

2006. » Realizovano više od 3000 narudžbi

2004. » Uveden laser za mikro otvore

2004. » Dobijen ISO 9001 sertifikat

2003. » Prestanak drugih aktivnosti i fokusiranje samo na proizvodnju tekstilnih difuzora

2002. » Realizovano više od 1000 narudžbi

2000. » Stečena sopstvena zgrada

1998. » Izvoz u 11 zemalja

1995. » Započeta proizvodnja sa samo dve švalje i tri šivaće mašine

1994. » Osnivanje Příhoda s.r.o.

- OUR UNIQUE SOLUTIONS -

More